Sport

2019-05-13, 15:13:59

CSM Slatina debutează în Cupa României, în deplasare, cu Dîrjovul Valea Mare. Sezonul trecut, gruparea slătineană a fost surpriza competiţiei la nivel naţional

Câştigătoarea fazei judeţene, sezonul trecut, CSM Slatina, care a ajuns în 16-imile Cupei României, la nivel naţional, va lua startul în competiţia organizată de AJF Olt, miercuri, 15 mai. Dîrjovul Valea Mare, formaţie ce activează în seria I a Ligii a V-a, va fi adversara grupării slătinene la debutul în Cupa României. Meciurile din cadrul rundei a IV-a a fazei judeţene se vor disputa cu începere de la ora 18.00.

Miercuri, cu începere de la ora 18.00, se dispută  majoritatea meciurilor din cadrul rundei a IV-a a fazei judeţene a Cupei României, urmând ca joi, de la aceeaşi oră, să se desfăşoare partida Viitorul Băleasa-Oltul Curtişoara.

Capul de afiş al rundei a IV-a este Dîrjovul Valea Mare-CSM Slatina. Gruparea slătineană, care în stagiunea trecută a fost singura echipă de nivelul Ligii a IV-a din ţară, ajunsă în 16-imile Cupei României la nivel naţional, aducând astfel echipa din Liga I, Dunărea Călăraşi, pe Stadionul „1 Mai”, îşi începe aventura în competiţia de la nivel judeţean.

Obiectivul cel mai important al grupării slătinene în actuala stagiune este promovarea în Liga a III-a însă, cu siguranţă, jucătorii slătineni îşi propun să câştige şi faza judeţeană a Cupei României.

Etapa a IV-a (miercuri, 15 mai, ora 18.00)

Dîrjovul Valea Mare - CSM Slatina
V.O. Ipoteşti - Oltul Slătioara
Haiducii Iancu Jianu - Petrolul Potcoava
Oltul Izbiceni - V.O. Cilieni
AS Vădăstriţa - Viitorul Grădinile
Viitorul Băleasa    - Oltul Curtişoara (16 mai, ora 18.00)

Comentarii

Redacţia

2019-05-13 15:13:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...