Sport

2018-06-21, 20:28:35

CSM Slatina dispută finala Cupei României

Echipa de fotbal CSM Slatina a eliminat, în semifinalele Cupei României, faza județeană, Victoria Dobrun. Gruparea pregătită de Iulian Mitrache s-a impus fără probleme, scor 6-0, calificându-se astfel în finală. Prin urmare, CSM Slatina-Vedița Colonești va fi duelul pentru câștigarea trofeului județean. Finala se va disputa pe 1 iulie, pe Stadionul 1 Mai.

Echipa de fotbal CSM Slatina este în finala Cupei României. Gruparea pregătită de Iulian Mitrache a învins cu 6-0 Victoria Dobrun, formație ce activează în Liga a V-a. Golurile echipei slătinene au fost marcate de Lăzărescu, Andronache și Trușcă, ultimul punctând de patru ori pe tabela de marcaj.

CSM Slatina-Vedița Colonești va fi confruntarea pentru câștigarea trofeului județean. Echipa care se va impune în finala programată pe data de 1 iulie va evolua în Cupa României, faza națională, care va debuta pe 1 august.

CSM Slatina: Priseceanu, Beldea, Preda, Mateiași, Radu, Mitrache, Bîră, Turcin, Bărbuți, Andronache, Trușcă. Au mai jucat: Velcu și Lăzărescu. 

Comentarii

Redacţia

2018-06-21 20:28:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...