Sport

2018-12-15, 14:09:48

CSM Slatina, două victorii din trei meciuri la turneul de la Slatina. HC Zalău, echipa câștigătoare

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus, după victoria cu SCM Craiova, și în ultimul amical, din cadrul turneului Cupa Slatinei, disputat cu CS Dacia Mioveni, scor 30-23. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au încheiat astfel turneul pe locul al doilea, după HC Zalău, care a câștigat toate cele trei partide. Organizatorii au oferit premii individuale jucătoarelor care s-au evidențiat. Trofeul de cel mai bun portar al turneului a ajuns la goalkeeper-ul echipei slătinene, Lăcrămioara Stan.

CSM Slatina s-a impus în ultimul joc de pregătire ,din cadrul turneului din sala LPS Slatina, scor 30-23, cu Dacia Mioveni, la capătul unui nou test util. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au controlat jocul, reușind să-și treacă în cont a doua victorie, după cea cu SCM Craiova.

În primul amical al zilei, HC Zalău a trecut de SCM Craiova, scor 27-23, formația pregătită de Gheorghe Tadici fiind astfel câștigătoarea turneului Cupa Slatinei.

Cea mai tehnică jucătoare a turneului a fost desemnată componenta echipei SCM Craiova, Andreea Ianași, în timp ce trofeul de cel mai bun poratr a ajuns la Lăcrămioara Stan, de la CSM Slatina.

Golgheterea turneului a fost Ana Vacariu, de la CS Dacia Mioveni, formație ce activează în eșalonul secund handbalistic.

Clasament

1. HC Zalău - 6 puncte

2. CSM Slatina - 4 puncte

3. SCM Craiova - 2 puncte

4. CS Dacia Mioveni - 0 puncte

Comentarii

Redacţia

2018-12-15 14:09:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...