Sport

2019-11-07, 14:51:03

CSM Slatina, duel pe „1 Mai” cu satelitul Universităţii Craiova

CSM Slatina întâlneşte vineri, 8 noimbrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”, satelitul echipei din Liga I, Universitatea Craiova. Gruparea slătineană are nevoie de victorie, pentru a se menţine în plutonul fruntaş. Meciul se anunţă disputat, cele două formaţii fiind despărţite de doar un punct în clasamentul seriei Ligii a III-a.

CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un alt meci dificil, pe teren propriu. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi primeşte vizita echipei a doua a Universităţii Craiova, care se află pe locul al treilea, la un punct în spatele slătinenilor.  De cele mai multe ori, în unsprezecele formaţiei craiovene apar jucători de la prima echipă. Aşa că, nu este exclus ca în meciul cu Slatina să se regăsească jucători ca Marinescu, Briceag, Carlos Fortes sau Roman.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, spune că echipa sa este conectată la miza jocului. Acesta are mare încredere în jucătorii săi, din partea cărora aşteaptă aceeaşi dorinţă de victorie pe care au arătat-o de multe ori în jocurile de pe teren propriu. De altfel, CSM Slatina nu a pierdut niciun joc acasă, singurul rezultat oarecum negativ fiind egalul cu Progresul Spartac.

„Suntem încrezători că vom face un joc bun şi vom câştiga cele trei puncte. Cred că jucătorii mei, după toate discuţiile pe care le-am avut în această săptămână, modul în care ne-am pregătit, au maturitatea necesară să înţeleagă că, dacă suntem conectaţi, nu ne stă nimeni în cale. Aşa cum am mai spus-o, noi suntem propriii noştri adversari”,
a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina-Universitatea Craiova II se va disputa vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-11-07 14:51:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...