Sport

2021-11-12, 10:08:21

CSM Slatina, după puncte la Minerul Costeşti

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 13 noiembrie, în deplasare, ultima clasată, Minerul Costeşti. Meciul se va disputa cu începere de la ora 14.00 şi va fi transmis, în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După victoria cu Sporting Roşiori, de pe teren propriu, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un joc în deplasare, în compania ultimei clasate, Minerul Costeşti.

Gruparea slătineană a înregistrat doar o remiză, în meciul tur, contra formaţiei vâlcene, şi va trebui să demonstreze că acea partidă a fost un accident. Prin urmare, confruntarea trebuie tratată cu multă atenţie, pentru a fi evitat un rezultat negativ.

Meciul se va disputa sâmbătă, 13 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul comunal din Orleşti. Confruntarea va fi transmisă, în direct, pe canalul de YouTube al echipei CSM Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-12 10:08:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...