Sport

2021-11-05, 09:39:31

CSM Slatina, după puncte la nou-promovata în Liga Naţională, CSM Deva

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 6 noiembrie, în deplasare, nou-promovata în Liga Naţională, CSM Deva. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au doar varianta victoriei, având în vedere faptul că adversarele se află pe ultimul loc, cu niciun punct adunat în actualul sezon.

Aflată pe locul 11, cu şase puncte acumulate, echipa de handbal CSM Slatina are o bună oportunitate de a îşi trece în cont o victorie în actuala etapă. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora întâlnesc, în deplasare, nou-promovata în Liga Naţională, CSM Deva. Adversarele slătinencelor nu au reuşit să obţină niciun rezultat pozitiv în cele şapte partide scurse din actualul sezon, prin urmare, orice alt rezultat în afara victoriei ar aduce nemulţumire în tabăra slătineană. 

Meciul se va disputa sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 18.00. Parida va putea fi urmărită, în format livetext, pe site-ul Federaţiei Române de Handbal. Confruntarea se va disputa fără spectatori. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-05 09:39:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...