Sport

2018-10-19, 15:44:30

CSM Slatina, după puncte la Văleni. „Va fi un duel dezechilibrat”

Liderul Ligii a IV-a, CSM Slatina, continuă lupta pentru accederea la barajul de promovare în eşalonul al treilea cu un joc în deplasare, în compania celor de la Vedea Văleni Nicolae Titulescu, singura formaţie care a încurcat echipa Petrolul Potcoava, ce s-a aflat o bună perioadă pe primul loc. Cu toate acestea, oficialul echipei Vedea Văleni, George Şofaru, crede că echipa sa nu are forţa de a furniza surpriza şi se aşteaptă la o confruntare dezechilibrată.

Cu victorii pe line, obţinute în general de o manieră clară, CSM Slatina, echipă ce are un lot superior decât celelalte combatante de la nivelul eşalonului judeţean fotbalistic, întâlneşte, duminică, 21 octombrie, de la ora 11.00, în deplasare, Vedea Văleni Nicolae Titulescu.

Gruparea pregătită de Bobi Verdeş este favorită în obţinerea celor trei puncte. De altfel, George Şofaru, oficial al echipei Vedea Văleni, anticipează un duel dezechilibrat.

„Va fi un duel dezechilibrat, prin prisma lotului, al clasamentului, categoric CSM Slatina are prima şansă. Sperăm să ne ridicăm cât de cât la nivelul lor, să le punem probleme, dar nu-mi fac mari iluzii, pentru că e greu să producem surpriza. I-am văzut în meciul cu Vediţa Coloneşti, au o echipă bună, este greu să-i încurcăm”, a declarat George Şofaru.

Meciul se va disputa duminică, 21 octombrie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul din localitatea Văleni.

Comentarii

Redacţia

2018-10-19 15:44:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...