Sport

2019-11-14, 14:10:58

CSM Slatina, după puncte pe terenul celor de la CS Baloteşti

După victoria cu Universitatea Craiova II, CSM Slatina întâlneşte, în runda actuală, în deplasare, CS Baloteşti, formaţie aflată în a doua parte a clasamentului. Meciul se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 14.00.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci pe terenul celor de la CS Baloteşti. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi nu-şi permite paşi greşiţi, mai ales că, în deplasare, slătinenii au pierdut puncte preţioase până acum. Este momentul unei victorii, pentru a se menţine în fruntea ierarhiei.

Meciul se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul din localitatea Baloteşti. Iubitorii fotbalului pot urmări evoluţia scorului într-un format livetext pe site-ul gazetanoua.ro.

Brigada de arbitri delegată la acest joc este condusă la centru de Cristian Modoveanu, din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tuşe de Roberto Ciuraru, tot din Sfântu Gheorghe, şi Zoltan Tamasi, din Oderheiu Secuiesc. Observatorii partidei sunt Adrian Peiu, din Urziceni, şi Dragoş Bogdan, din Făgăraş.

Comentarii

Redacţia

2019-11-14 14:10:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...