Sport

2019-10-18, 12:44:31

CSM Slatina, după puncte pe terenul Gloriei Bistriţa

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, în deplasare, Gloria Bistriţa, formaţie angrenată în Cupa EHF. Handbalistele pregătite de Victorina Bora vin după victoria preţioasă obţinută pe terenul U. Cluj, iar moralul este cât se poate de bun.

Situată pe locul 12, ultimul ce asigură prezenţa la barajul de menţinere, CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, în deplasare, Gloria Bistriţa, în cadrul unei confruntări programate iniţial în noiembrie, dar care se joacă în devans, dat fiind faptul că formaţia ardeleană este angrenată în Cupa EHF.

Handbalistele slătinene vor face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv, însă misiunea nu va fi deloc uşoară. Gloria Bistriţa este una dintre formaţiile puternice de pe prima scenă a handbalului deşi, în acest moment, ocupă doar locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale.

Gloria Bistriţa-CSM Slatina se va disputa sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 12.00. Meciul nu va fi televizat, însă iubitorii handbalului vor putea urmări evoluţia scorului în timp real, pe site-ul FRH, în cadrul unei transmisiuni livetext.

După acest meci, echipa slătineană va avea, începând cu 2 noiembrie, când va primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, un program încărcat. Astfel, pe 6 noiembrie va întâlni, în deplasare, SCM Craiova, iar pe 13 noimbrie, pe teren propriu, HC Zalău.

Comentarii

Redacţia

2019-10-18 12:44:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...