Sport

2018-08-10, 13:25:10

CSM Slatina, egala Zalăului pregătit de Tadici, în primul amical de la „Cupa Craiovei”

Echipa de handbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 23-23, primul meci de verificare susţinut în cadrul turneului de pregătire ce se desfăşoară în Bănie. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au remizat cu HC Zalău, echipă pregătită de fostul selecţioner Gheorghe Tadici.

CSM Slatina susţine în aceste zile cel de-al doilea turneu de pregătire în vederea abordării noului sezon al Ligii Naţionale. În Bănie se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a Cupei Craiovei.

În primul test al zilei, gruparea pregătită de Victorina Bora a încheiat la egalitate, scor 23-23 (11-14 la pauză), amicalul disputat cu HC Zalău, formaţie pregătită de Gheorghe Tadici. Meciul a fost unul echilibrat, în care cei doi antrenori au rulat toate jucătoarele aflate la dispoziţie. 

Pentru turneul din Bănie, Victorina Bora poate conta şi pe serviciile jucătoarelor Lorena Ostase şi Hermina Stoicănescu, revenite de la lotul naţional universitar.

CSM Slatina susţine al doilea meci de pregătire în această după amiază, cu începere de la ora 19.15, în compania echipei SCM Craiova I. 


Comentarii

Redacţia

2018-08-10 13:25:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...