Sport

2019-04-21, 13:32:04

CSM Slatina este de neoprit în drumul către Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a învins, de o manieră categorică, în deplasare, campioana din stagiunea trecută, Vedița Colonești. Gruparea slătineană s-a impus cu 10-1, la capătul unei confruntări dominate de la un capăt la altul, chiar dacă adversara a trimis pe teren jucători ce activează în Liga a III-a pentru Atletic Bradu.

După primele 45 de minute de joc, CSM Slatina conducea deja cu 6-0, prin golurile marcate de Ceapă('2, '13), Precup ('12, 34), Cosmin Căpățînă ('10, 42). 

Actul secund a aparținut, de asemenea, grupării slătinene, care a mai marcat prin Andrei Bîră ('58), David Oprescu ('63), Precup ('79), și Cosmin Căpățînă, care a reușit și el hattrick-ul ('80). Unicul gol al celor de la Vedița Colonești a fost marcat de Emil Stoica.

CSM Slatina obține astfel cea de-a 26-a victorie consecutivă, iar barajul de promovare în Liga a III-a este din ce în ce mai aproape. 

În meciul disputat la Colonești, formația din localitate a avut pe teren câțiva jucători ce activează în Liga a III-a pentru Atletic Bradu, cel mai cunoscut nume fiind Marius Ion. Așadar, meciul a reprezentat o bună evaluare a formei sportive a jucătorilor slătineni în perspectiva barajului.

Din păcate, în debutul partidei, fundașul central al echipei slătinene, Mircea Scheau, a suferit o accidentare serioasă la brațul drept, iar cel mai probabil va fi indisponibil câteva săptămâni.

Comentarii

Redacţia

2019-04-21 13:32:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...