Sport

2018-11-07, 19:18:33

CSM Slatina, evoluție onorabilă pe terenul campioanei CSM București. Slătinencele au cedat la sașe goluri, scor 28-22

CSM Slatina a pierdut previzibil jocul disputat pe terenul campioanei CSM București, scor 28-22, însă, gruparea pregătită de Victorina Bora a avut o prestație onorabilă. Slătinencele au făcut un joc bun, mai ales în primele 20 de minute, când s-au ținut scai de bucureștence. Jocul a fost unul extrem de util în perspectiva pregătirii confruntării cu CSM Galați, de pe 15 noiembrie.

CSM Slatina a reușit o primă repriză bună cu CSM Bucureși, mai ales în primele 20 de minute de joc, când handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au menținut aproape, fiind conduse la maximum două goluri. S-a intrat la cabine cu 17-12 în favoarea bucureștencelor, care au forțat spre finalul primei reprize. De remarcat, în tabăra slătineană, evoluția Clarei Vădineanu, care a marcat aproape jumătate din golurile echipei slătinene până la pauză.

Actul secund a început cu o dominare clară a campioanelor de la CSM București, care la un moment dat s-au desprins chiar la nouă goluri, scor 26-17, min 50. Deși, CSM București a menajat câteva jucătoare, Cristina Neagu și-a făcut apariția pe teren la aruncările de la 7 metri, dar și în câteva momente din actul secund. Chiar și așa, slătinencele nu au cedat, reușind să mai reducă din diferență, prin câteva reușite ale Lorenei Ostase, care a marcat șase goluri în meciul disputat în Sala Rapid. Cea mai frumoasă fază a avut-o protagonistă pe Lăcrămioara Stan, care pe lângă câteva parade, a reușit un gol din poartă în poartă. Jocul s-a încheiat cu scorul 28-22, la capătul unei evoluții onorabile în tabăra slătineană.

Una peste alta,  Victorina Bora a încercat mai multe variante ofensive, în perspectiva pregătirii meciului cu CSM Galați, ultimul din anul 2018.


Comentarii

Redacţia

2018-11-07 19:18:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...