Sport

2020-03-06, 15:27:22

CSM Slatina, favorită la casele de pariuri în meciul cu U. Cluj

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 11.00, pe teren propriu, formaţia U. Cluj, care luptă pentru evitarea singurului loc retrogradabil. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora sunt favorite în acest meci, o eventuală victorie aducându-le în mare parte salvarea directă. Gruparea slătineană are o cotă de 1.25 la victorie, în timp ce clujencele de 4.95.

Echipa de handbal CSM Slatina revine sâmbătă, 7 martie, în faţa propriilor suporteri. U. Cluj, formaţie aflată în subsolul clasamentului, care luptă contra echipelor Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia pentru a evita locul retrogradabil, va fi adversara grupării slătinene.

Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora sunt de departe favorite în obţinerea celor trei puncte. De altfel, gruparea slătineană are o cotă de 1.25 la casele de pariuri, în timp ce clujencele au o cotă de 4.95. Cine pariază pe un egal, greu de obţinut în handbal, dar nu imposibil, poate câştiga de unsprezece ori suma pariată.

Biletele pentru duelul cu U. Cluj vor fi puse în vânzare în ziua meciului, din faţa sălii LPS Slatina, cu începere de la ora 9.30. Preţul unui bilet este 5 lei. Ora de începere a jocului este 11.00.

După confruntarea cu U. Cluj, Liga Naţională se va întrerupe până pe 4 aprilie, ca urmare a turneului preolimpic al selecţionatei tricolore.


Comentarii

Redacţia

2020-03-06 15:27:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...