Sport

2019-02-15, 15:10:44

CSM Slatina-FC Argeş, pe terenul sintetic de pe „1 Mai”

CSM Slatina continuă seria meciurilor de pregătire cu un amical tare, în compania formaţiei din Liga a II-a, FC Argeş. Jocul este programat sâmbătă, 16 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Dacă vineri, în jocul cu CSO Filiaşi, banca tehnică a grupării slătinene a urmărit la lucru, în mod special, juniorii Under 19, sâmbătă, 16 februarie, în amicalul cu divizionara secundă FC Argeş, pe teren vor fi trimişi componenţii experimentaţi ai lotului.  

CSM Slatina a mai întâlnit, în toamna anului trecut, echipa argeşeană pregătită de Emil Săndoi într-un meci oficial din cadrul Cupei României. Jucătorii aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş au reuşit, la acel moment, să furnizeze surpriza, eliminând divizionara secundă din Cupa României. 

Jocul de pregătire CSM Slatina-FC Argeş se va disputa sâmbătă, 16 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Săptămâna viitoare, gruparea slătineană mai are programate alte două meciuri amicale, în compania formaţiilor Turris Turnu Măgurele şi U Craiova 1948. 


Comentarii

Redacţia

2019-02-15 15:10:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...