Sport

2019-11-12, 13:47:08

CSM Slatina-HC Zalău, ultimul meci din acest an. Biletele se vând înaintea începerii partidei

Echipa de handbal CSM Slatina susţine miercuri, 13 noiembrie, de la ora 11.00, ultimul meci din acest an. HC Zalău, antrenată de fostul selecţioner Gheorghe Tadici, este adversara grupării pregătite de Victorina Bora. Biletele se vor vinde în ziua meciului, cu începere de la ora 10.00, din faţa sălii LPS Slatina.

Echipa de handbal CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu un alt meci dificil, după ce în jocul precedent a evoluat în deplasare, cu SCM Craiova. HC Zalău, aflată pe locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale, este adversara grupării pregătite de Victorina Bora în runda actuală. Va fi ultima reprezentaţie din acest an, urmând ca meciurile rămase de disputat din tur să se reia la începutul lunii ianuarie.

CSM Slatina-HC Zalău se va juca miercuri, 13 noiembrie, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, cu începere de la ora 10.00, în faţa sălii de sport. Preţul unui bilet este 5 lei.

După acest meci, CSM Slatina va reveni în campionat tot cu un joc acasă, restanţa cu CSM Bucureşti fiind programată pe data de 4 ianuarie 2020.

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 13:47:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...