Sport

2019-09-20, 13:50:31

CSM Slatina, în căutarea primei victorii în meciul cu Măgura Cisnădie

După trei înfrângeri consecutive, echipa de handbal CSM Slatina se află în căutarea primei victorii din actualul sezon. Măgura Cisnădie, echipă aflată pe locul zece, este adversara handbalistelor pregătite de Victorina Bora în cadrul unei partide programate sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

Echipa de handbal CSM Slatina primeşte, în runda actuală, vizita celor de la Măgura Cisnădie, în cadrul unei confruntări în care slătinencele speră să bifeze prima victorie a sezonului. Misiunea nu va fi deloc uşoară, mai ales că echipa vizitatoare are în componenţă multe handbaliste experimentate. Ultima achiziţie a formaţiei din Cisnădie este Ani Senocico, de la U. Cluj.

În tabăra grupării slătinene, singura jucătoare a cărei prezenţă pe teren este incertă este Clara Vădineanu, care se pregăteşte în continuare separat de restul componentelor echipei.

CSM Slatina-Măgura Cisnădie se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Biletele pentru acest meci s-au vândut în preziua confruntării, astfel că partida se va disputa cu casa închisă.

Comentarii

Redacţia

2019-09-20 13:50:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...