Sport

2022-01-04, 09:53:46

CSM Slatina începe anul cu o deplasare la CSM Bucureşti. Meciul, programat miercuri la ora 17.00

Echipa de handbal CSM Slatina reia meciurile oficiale din actualul sezon al Ligii Naţionale cu un meci greu, în compania celor de la CSM Bucureşti. Duelul este programat miercuri, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, din Bucureşti.

Handbalistele echipei CSM Slatina încep anul cu u n meci dificil în compania formaţiei CSM Bucureşti. Confruntarea se va disputa miercuri, 5 ianuarie, cu începere de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bucureşti, şi nu va fi televizată. Evoluţia scorului va putea fi urmărită pe site-ul FRH.

CSM Slatina ocupă, înaintea confruntării de la Bucureşti, locul 11 în clasamentul Ligii Naţionale, aflându-se la trei lungimi distanţă de locul zece, care asigură salvarea directă. 

După deplasarea de la Bucureşti, handbalistele pregătite de Victorina Bora vor primi, pe 12 ianuarie, vizita celor de la CS Măgura Cisnădie. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-04 09:53:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...