Sport

2017-11-18, 18:18:05

CSM Slatina încheie 2017 fără victorie în Liga Națională. Handbalistele slătinene au pierdut la Galați

Echipa de handbal CSM Slatina rămâne singura echipă fără victorie în Liga Națională. Gruparea pregătită de Victorina Bora n-a reuşit să se impună nici în deplasarea de la Galați. Slătinencele au suferit un nou eşec, scor 20-17, la capătul unei confruntări în care au fost conduse tot timpul. Cu doar două puncte strânse, din cele 30 puse în joc, CSM Slatina iernează în postura de lanterna roşie a Ligii Naționale.

CSM Slatina a pierdut şi ultimul meci din 2017, susținut pe terenul celor de la CSU Galați, echipă angrenată de asemenea în lupta pentru evitarea retrogradarii. 

Handbalistele pregătite de Victorina Bora au făcut un joc slab, mai ales în prima repriză, fiind conduse la câteva goluri de echipa cu cel mai slab atac din Liga Națională, potrivit statisticilor.

Jocul s-a încheiat cu victoria adversarelor, 20-17, iar CSM Slatina rămâne singura echipă de pe prima scenă a handbalului care nu a cunoscut gustul victoriei.

Cu doar două puncte acumulate, gruparea slătineană are o misiune din ce în ce mai grea de a reuşi menținerea în Liga Națională, ultimele două clasate retrogradând direct, în timp ce locurile 11-12 merg la baraj.


Liga Națională va intra în vacanță, ca urmare a disputării Campionatului Mondial. Meciurile din tur se vor relua pe 10 ianuarie, atunci când CSM Slatina va primi vizita colegei de suferință HCM Slobozia, care are doua victorii şi un egal.

Comentarii

Redacţia

2017-11-18 18:18:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...