Sport

2021-01-12, 20:14:10

CSM Slatina, înfrângere previzibilă cu Măgura Cisnădie

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 12-25, meciul din cadrul etapei a VII-a a Ligii Florilor, disputat în compania celor de la Măgura Cisnădie, în cadrul turneului de la Braşov. Cea mai bună marcatoare a grupării slătinene a fost coorodonatorul de joc Luciana Popescu, care a reuşit să înscrie opt din cele 12 goluri ale echipei.

CSM Slatina nu a reuşit să furnizeze surpriza contra celor de la Măgura Cisnădie, una dintre formaţiile puternice ale Ligiii Naţionale. Gruparea pregătită de Victorina Bora a pierdut jocul, scor 12-25, la capătul unei partide în care Luciana Popescu a încercat să tragă după ea echipa, însă nu a fost suficient.

Coordonatorul de joc al grupării slătinene a marcat opt dintre cele 12 goluri reuşite de slătinence, care au ţinut ritmul doar primele 30 de minute. 

În urma acestei înfrângeri, CSM Slatina a coborât pe locul 13 în clasamentul Ligii Naţionale, iar etapa viitoare va întâlni U Cluj, formaţie care nu a acumulat puncte în actuala stagiune. 

Marcatoare CSM Slatina: Luciana Popescu- 8, Hermina Stoicănecsu- 2, Ivan Andreea – 1, Larisa Tamaş- 1


Comentarii

Redacţia

2021-01-12 20:14:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...