Sport

2020-02-14, 10:53:06

CSM Slatina întâlneşte, în cel de-al doilea test al iernii, CS Mioveni

Amical tare pentru CSM Slatina. După primul joc de pregătire al iernii suţinut cu divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu, gruparea slătineană întâlneşte, în cel de-al doilea test al iernii, tot o formaţie din Liga a II-a, de data aceasta una angrenată în lupta pentru promovarea în Liga I. CS Mioveni va fi sâmbătă, 15 februarie, cu începere de la ora 12.00, adversara echipei pregătite de Mihai Ianovschi, într-o partidă ce se va disputa pe terenul formaţiei argeşene.

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă meciurile de pregătire ale iernii. După jocul câştigat cu 3-2, în deplasare, în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu, gruparea aflată sub comanda lui Mihai Ianovschi  întâlneşte o altă echipă din Liga a II-a, CS Mioveni, în cadrul unui amical cu adevărat tare.

Meciul se va disputa sâmbătă, 15 februarie, cu începere de la ora 12.00, pe terenul formaţiei argeşene.

Pentru CS Mioveni, jocul cu CSM Slatina va reprezenta ultimul test înaintea începerii returului Ligii a II-a, în timp ce pentru gruparea slătineană este abia începutul seriei de jocuri amicale programate în această iarnă, stagiunea de primăvară în Liga a III-a fiind programată să înceapă pe data de 7 martie.

Comentarii

Redacţia

2020-02-14 10:53:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...