Sport

2021-01-11, 12:06:16

CSM Slatina întâlneşte Măgura Cisnădie, în primul meci din 2021. Confruntarea se va disputa la Braşov

Se reiau meciurile de la nivelul Ligii Naţionale. FRF a stabilit ca etapa a VII-a din cadrul actualului sezon să se dispute la Braşov. CSM Slatina va întâlni marţi, 12 ianuarie, de la ora 18.45, Măgura Cisnădie, în cadrul unei partide care poate fi urmărită urmarita live, contra cost, pe platforma tv.frh.ro.

Echipa de handbal CSM Slatina va întâlni marţi, 12 ianuarie, de la ora 18.45, la Braşov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, Măgura Cisnădie. Va fi primul meci oficial din cadrul anului 2021.

CSM Slatina a susţinut în această iarnă un turneu de pregătire la Râmnicu Vâlcea, în cadrul căruia Victorina Bora a căutat cele mai bune soluţii pentru meciurile oficiale.

După primele şase etape disputate, CSM Slatina se află pe locul 11 în clasamentul Ligii Naţionale, cu patru puncte acumulate. Adversara din runda actuală a slătinencelor, Măgura Cisnădie ocupă poziţia a treia, cu 13 puncte acumulate în cele şase meciuri susţinute. 

Comentarii

Redacţia

2021-01-11 12:06:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...