Sport

2018-02-14, 10:54:44

CSM Slatina întâlneşte Zalăul lui Tadici, în optimile Cupei României

Echipa de handbal CSM Slatina se va deplasa în weekend, la Zalău, pentru confruntarea din cadrul optimilor Cupei României. Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, gruparea pregătită de Victorina Bora pune accent, în primul rând, pe jocurile din campionat. În aceste condiţii, nu este exclus ca cele mai bune jucătoare să fie menajate, mai ales că săptămâna viitoare vor avea un joc greu acasă, în compania echipei SCM Craiova.

CSM Slatina are parte în runda inaugurală a Cupei României de un adversar puternic. HC Zalău, angrenată în Cupa EHF, este partenera de joc a nou-promovatei în Liga Naţională. 

Concentrată pe obiectiv, evitarea retrogradării, CSM Slatina nu pune mare preţ pe jocul din Cupa României, mai ales că după deplasarea de la Zalău urmează un joc extrem de dificil cu SCM Craiova. Prin urmare, cel mai probabil Victorina Bora va menaja o parte din jucătoare în confruntarea din optimile Cupei României cu HC Zalău. 

Cele două formaţii s-au întâlnit în tur, tot pe terenul celor de la HC Zalău, atunci când gruparea pregătită de Gheorghe Tadici s-a impus fără probleme, scor 31-24.

Jocul din optimile Cupei României, HC Zalău-CSM Slatina, se dispută duminică, 18 februarie, în Sala „Gheorghe Tadici”. Comentarii

Redacţia

2018-02-14 10:54:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...