Sport

2019-06-04, 15:32:16

CSM Slatina, la un meci distanţă de disputarea finalei Cupei României

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte miercuri, 5 iunie, de la ora 18.00, în deplasare, Viitorul Grădinile, într-o partidă eliminatorie ce contează pentru calificarea în finala Cupei României, faza judeţeană. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş are prima şansă la victorie, fiind singura echipă neînvinsă în competiţiile AJF-ului în acest sezon.

Campioană a judeţului Olt, cu maximum de puncte acumulate, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Cupa României, faza judeţeană. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş întâlneşte, în deplasare, Viitorul Grădinile, formaţie care în meciul din campionat nu s-a prezentat pe Stadionul „1 Mai”. Meciul ce contează pentru accederea în finala Cupei României se va disputa miercuri, 5 iunie, de la ora 18.00.

Celălalt meci din semifinale este Avântul Oporelu-Haiducii Iancu Jinau, care se va disputa tot miercuri, 5 iunie, de la ora 18.00. Dacă după 90 de minute de joc va exista egalitate, învingătoarea se va decide în urma loviturilor de departajare.

Câştigătoarele meciurilor din semifinale vor juca finala programată pe Stadionul „1 Mai”, pe 8 iunie, cu începere de la ora 17.30.

Comentarii

Redacţia

2019-06-04 15:32:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...