Sport

2018-01-19, 12:16:33

CSM Slatina luptă pentru o primă victorie acasă, care să o menţină aproape de contracandidatele la evitarea retrogradării

CSM Slatina încheie turul de sezon cu un joc disputat în faţa propriilor suporteri. CS Măgura Cinădie este echipa pe care gruparea pregătită de Victorina Bora o întâlneşte sâmbătă, în cadrul unei confruntări extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu o victorie, CSM Slatina nu scapă de statutul de „lanterna roşie” a Ligii Naţionale, însă se apropie de celalalte echipe aflate pe locurile de baraj.

După victoria surprinzătoare înregistrată în deplasare cu CSM Roman, CSM Slatina caută primul succes pe teren propriu, în jocul cu CS Măgura Cisnădie. Handbalistele slătinene au mare nevoie de cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu HCM Slobozia şi U. Cluj, aflate pe poziţii ce asigură participarea la barajul de menţinere. Misiunea nu va fi deloc uşoară, mai ales că Măgura Cisnădie vine după eşecul cu Râmnicu Vâlcea, care a îndepărtat-o de podium.

Biletele, epuizate imediat după punerea în vânzare

Oficialii clubului slătinean au pus, cu o zi înaintea partidei, în vânzare cele 40 de bilete. Tichetele s-au vândut în doar câteva minute, fiind ca de fiecare dată insuficiente. De susţinere se va bucura şi echipa vizitatoare, care va veni însoţită de galerie.

CSM Slatina-CS Măgura Cisnădie se va disputa sâmbătă, 20 ianuarie, cu începere de la ora 16.00, în sala LPS Slatina. Jocul nu va fi televizat.

Comentarii

Redacţia

2018-01-19 12:16:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...