Sport

2018-11-09, 16:06:19

CSM Slatina, meci de meci cu gândul la Liga a III-a. Deplasare la Schitu

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă, duminică, parcursul în Liga a IV-a, cu gândul la barajul de promovare în Liga a III-a. Voinţa Schitu va fi adversara pe care gruparea pregătită de Bobi Verdeş o va întâlni în runda actuală, în cadrul unei partide în care singura variantă este victoria. De altfel, echipa slătineană a înregistrat succese pe linie în lupta către accederea în competiţiile organizate de FRF.

După succesul înregistrat miercuri, în cadrul rundei intermediare, CSM Slatina continuă meciurile oficiale de la nivelul Ligii a IV-a. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş va întâlni duminică, în deplasare, formaţia situată în a doua parte a clasamentului, Voinţa Schitu.

Slătinenii abordează fiecare joc cu gândul la barajul de promovare în Liga a III-a. Prin urmare, meci de meci au doar varianta victoriei. Aşadar, CSM Slatina are o bună oportunitate de a-şi trece în cont alte trei puncte.

Meciul se va disputa duminică, 11 noiembrie, cu începere de la ora 11.00. După deplasarea de la Schitu, CSM Slatina va primi vizita celor de la Petrolul Potcoava, în cadrul celei mai importante confruntări a stagiunii de toamnă.

Comentarii

Redacţia

2018-11-09 16:06:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...