Sport

2019-05-07, 15:56:46

CSM Slatina, meci pe teren propriu, cu codaşa clasamentului, pentru un alt pas către Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă jocurile care au mai rămas de disputat până la barajul de promovare în Liga a III-a. Adversara din cadrul „intermediarei” programate miercuri, 8 mai, cu începere de la ora 18.00, este Recolta Stoicăneşti, formaţie aflată pe ultimul loc în clasament. Prin urmare, jucătorii pregătiţi de Bobi Verdeş au o bună oportunitate de a bifa cea de-a 28-a victorie consecutivă.

După victoria obţinută runda precedentă, în deplasare, jucătorii pregătiţi de Bobi Verdeş au o bună oportunitate de a bifa cea de-a 28-a victorie consecutivă. În cadrul rundei „intermediare”, ce se va disputa miercuri, 8 mai, gruparea slătineană va primi vizita ultimei clasate în Liga a IV-a, Recolta Stoicăneşti. Va fi un meci în care se va pune, cel mai probabil, problema scorului, gruparea slătineană fiind de departe favorită în obţinerea victoriei.

Pe lângă mai vechea problemă de lot, în tabăra echipei slătinene, cea a fundaşului central Mircea Scheau, aflat în perioada recuperării după accidentarea suferită în meciul de la Coloneşti, mijlocașul la închidere, Ovidiu Popescu, este suspendat.

Partida CSM Slatina-Recolta Stoicăneşti se va disputa miercuri, 8 mai, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 15:56:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...