Sport

2018-04-16, 10:35:21

CSM Slatina, mult peste nivelul fotbalului de maidan

Echipa de fotbal nou-înfiinţată în cadrul clubului CSM Slatina continuă meciurile oficiale din eşalonul secund fotbalistic judeţean, în care adversarii sunt doar sparring-partner. Gruparea pregătită de Iulian Mitrache a întâlnit, duminică, prima clasată în seria I a Ligii a V-a, Recolta Bălteni. Aşa cum era de aşteptat, s-a pus doar problema scorului, meciul încheindu-se cu victoria grupării slătinene, scor 0-5.

Echipa de fotbal nou-înfiinţată, CSM Slatina, este peste nivelul fotbalului judeţean, având în vedere faptul că în Liga a V-a, formaţiile angrenate în competiţie se întâlnesc la jocuri, fără un program de pregătire bine pus la punct. În aceste condiţii, adversarele din acest eşalon sunt pentru gruparea slătineană doar sparring-partner.

Duminică, echipa slătineană s-a deplasat la Bălteni, acolo unde a întâlnit echipa din localitate, aflată pe primul loc în seria I. Gazdele au rezistat doar o repriză din punct de vedere fizic, antrenamentele periodice ale slătinenilor punându-şi amprenta asupra rezultatului final, scor 0-5. Cele cinci goluri au fost marcate în actul secund de Andronache, Bărbuţi şi Bîră, ultimii trecându-şi în cont câte o „dublă”.

CSM Slatina: Priseceanu, Păun, Bărbuţi, Mateiaşi, Marcu, Beldea, Truşcă, Radu Constantin, Bîră, Chirea, Turcin. Au mai jucat: Andronache, Bogdan Mitrache şi Lăzărescu.


Comentarii

Redacţia

2018-04-16 10:35:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...