Sport

2018-11-07, 16:14:36

CSM Slatina, o nouă victorie în drumul către Liga a III-a. Succes cu 4-0 în meciul cu Oltul Slătioara

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă seria victoriilor. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş s-a impus cu 4-0 în „intermediara” disputată pe teren propriu în compania celor de la Oltul Slătioara. Golurile au fost marcate de Constantin Radu, Gabriel Precup, Grigore Ceapă şi Daniel Turlea.

CSM Slatina a bifat cea de-a 13 victorie consecutivă în meciul disputat, pe Stadionul „1 Mai”, miercuri, în compania formaţiei Oltul Slătioara. Mijlocaşul de bandă, Constantin Radu, a deschis scorul în minutul 20, însă, în ciuda ocaziilor, slătinenii au intrat la cabine cu un avantaj minim. CSM Slatina a mai avut două goluri anulate, în prima repriză, pe motiv de ofsaid.

Actul secund a debutat cu gol în tabăra slătineană, căpitanul de echipă, Gabriel Precup, aducând majoarea scorului. Mijlocaşul central a punctat pentru 2-0, în minutul 50, cu un şut plasat de la 16 metri. Grigore Ceapă a dus scorul la 3-0, în minutul 60, iar Daniel Turlea a închis tabela, scor 4-0, în minutul 84, după o acţiune prelungită de atac.

CSM Slatina rămâne astfel singura echipă cu victorii pe linie, acumulând 39 de puncte în cele 13 meciuri disputate.

CSM Slatina: Gavriş, Valeriu Preda, Adrian Bărbuţi, Mircea Scheau, Ovidiu Popescu, Tudor (min. 71 Manea), Precup (min. 65 Turlea), Constantin Radu, Stănică (min. 63 Bîră), Ceapă (min. 67 Truşcă).

Comentarii

Redacţia

2018-11-07 16:14:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...