Sport

2019-05-10, 11:25:38

CSM Slatina, partenera de joc a echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care va sărbători câştigarea titlului de campioană. Meciul, pe TVR 1

Echipa de handbal CSM Slatina susţine ultimul meci din acest sezon, în deplasare, în compania celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, care va sărbători titulul de campioană naţională. Prin urmare, misiunea unui rezultat pozitiv este aproape imposibilă, formaţia pregătită de Florentin Pera având o bună oportunitate de a sărbători cu o victorie această performanţă, alături de publicul vâlcean. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 1, duminică, 12 mai, de la ora 17.30.

Handbalistele slătinene vor fi partenerele de joc ale grupării SCM Râmnicu Vâlcea, care va sărbători, în sala „Traian”, duminică, 12 mai, marea performanţă realizată, câştigarea campionatului. Cu probleme de lot în continuare, Stoicănescu şi Chitacu fiind accidentate, CSM Slatina va încerca să se ridice pe cât posibil la nivelul adversarelor, care vor urmări victoria, pentru a încheia, în faţa propriilor suporteri,  aşa cum se cuvine, sezonul în care a detronat CSM Bucureşti, privită drept marea favorită.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, este cu gândul la barajul de menţinere, tocmai de aceea, sub nicio formă, nu va risca şi nu va  folosi jucătoarele care au acuzat probleme medicale.

Felicit echipa din Vâlcea, pentru că în doi ani, odată cu realizarea unor investiţii mari, a reuşit să iasă campioană. Sper să-mi recuperez jucătoarele până la baraj. Din păcate, pe Hermina Stoicănescu şi Oana Chitacu nu le pot folosi în acest meci. Mi-aş dori mult să ne ridicăm la nivelul handbalului din prima ligă, însă avem probleme de lot şi nu vreau să risc”, a precizat Victorina Bora, înaintea meciului din deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, care va reprezenta încheierea sezonului pentru handbalistele slătinene.

SCM Râmnicu Vâlcea- CSM Slatina se va disputa duminică, 12 mai, cu începere de la ora 17.30. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 1. 

Gruparea slătineană va rămâne în pregătire, pentru a participa la barajul de menţinere. Cealaltă echipă din Liga Naţională, prezentă la baraj, va fi U. Cluj. Adversarele vor fi echipe de Divizia A, de nivel inferiori, şansele ca atât CSM Slatina, cât şi U. Cluj, să activeze sezonul viitor pe prima scenă a handbalului fiind destul de mari. 


Comentarii

Redacţia

2019-05-10 11:25:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...