Sport

2020-06-04, 11:11:32

CSM Slatina, pe cale de a realiza al treilea transfer. Negocieri avansate cu Andreea Ivan, de la HCM Slobozia

După aducerea interului stânga Larisa Tamaş şi a portarului Mirela Paşca, oficialii echipei de handbal CSM Slatina sunt aproape de a perfecta cel de-al treilea transfer. Este vorba despre interul dreapta Andreea Ivan, jucătoare care în sezonul precedent a evoluat pentru HCM Slobozia.

Oficialii echipei CSM Slatina sunt aproape de a perfecta cel de-al treilea transfer al verii. Este vorba despre handbalista Andreea Ivan, jucătoare ce în sezonul precedent a evoluat pentru HCM Slobozia. Interul dreapta de 29 de ani este aproape de o înţelegere cu gruparea pregătită de Victorina Bora. Dacă negocierile se vor perfecta, atunci sosirea acesteia va reprezenta ultima achiziţie în cadrul echipei.

Antrenoarea grupării slătinene a păstrat în mare parte lotul de jucătoare, singurele plecări fiind Alexandra Andrei, Iulia Andrei, Daniela Corban, Ana Dulgheriu şi Daniela Şchiopu.

CSM Slatina a reluat în această săptămână pregătirile, antrenamentele desfăşurându-se în aer liber, cu respectarea măsurilor de distanţare socială.Comentarii

Redacţia

2020-06-04 11:11:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...