Sport

2020-10-24, 13:19:28

CSM Slatina pierde la limită meciul din deplasare cu ASU Politehnica Timişoara

Echipa de fotbal CSM Slatina nu reuşeşte să revină cu puncte din deplasarea de la ASU Politehnica Timişoara, formaţie aflată pe loc de play-off. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi a pierdut la limită, scor 1-0, după un gol primit dintr-o fază fixă. Cristian Scutaru a reluat din voleu o minge respinsă după o lovitură de la colţul terenului.


CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul din deplasare cu ASU Politehnica Timişoara, deşi în prima parte a confruntării a fost echipa care a avut iniţiativa. Slătinenii au trecut pe lângă gol în minutul 34, când Rogoveanu e reluat din unghi, însă mingea a fost scoasă de pe linia porţii de un fundaş advers, pentru ca Ovidiu Popescu să rateze şi el în minutul 41, după ce şutul său de la 20 de metri a fost deviat puţin pe lângă bară. Contrar cursului jocului, slătinenii au primit gol înainte de intrarea la vestiare, după o fază fixă. Grecu a respins o minge recentrată după o lovitură de la colţul terenului până la Scutaru, care a reluat în poartă din interiorul careului (min. 44).

În actul secund, gazdele au reuşit să conserve rezultatul, în ciuda eforturilor slătinenilor de a restabili egalitatea.

CSM Slatina s-a confruntat cu probleme de lot înaintea acestei partide, însă chiar şi aşa, după aspectul jocului din prima repriză ar fi putut obţine un rezultat pozitiv.

Gruparea slătineană va juca miercuri, 28 octombrie, restanţa din deplasare cu Petrolul Ploieşti, meci programat la ora 15.00. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-24 13:19:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...