Sport

2021-05-06, 14:50:55

CSM Slatina pierde la trei goluri cu Dunărea Brăila

Echipa de handbal CSM Slatina nu se regăseşte în acest retur de campionat. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au suferit, astăzi, a cincea înfrângere consecutivă. Slătinencele au cedat, scor 27-30, contra echipei Dunărea Brăila, în cadrul unei partide disputate în Sala Horia Demian, din Cluj.

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 27-30, meciul din cadrul etapei a V-a a returului, disputat în compania formaţiei Dunărea Brăila. Jocul s-a disputat la Cluj, în Sala Horia Demian.

Cele mai bune marcatoare în tabăra grupării slătinene au fost Luciana Popescu, Lorena Ostase şi Adina Cîrligeanu, fiecare cu cinci reuşite.

Slătinencele continuă vineri, 7 mai, seria meciurilor dificile din acest retur de campionat. Cu începere de la ora 15.00, gruparea slătineană va evolua contra celor de la CSM Bucureşti.

Marcatoarele meciului cu Dunărea Brăila: Popescu-5, Ostase-5, Cârligeanu-5, Chitacu-3, Drăghici-3, Fulgoi-3, Ivan-1, Tamaş-1. 


Comentarii

Redacţia

2021-05-06 14:50:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...