Sport

2019-10-17, 14:37:23

CSM Slatina primeşte, pe Stadionul „1 Mai”, vizita principalei urmăritoare, Progresul Spartac

Lider al seriei Ligii a III-a, CSM Slatina primeşte vizita principalei urmăritoare în lupta pentru primul loc, Progresul Spartac, care deţine acelaşi număr de puncte. Despărţite de golaveraj, meciul de pe Stadionul „1 Mai”, programat vineri, 18 octombrie, de la ora 15.00, se anunţă aprig disputat.

Cu o linie de clasament aproape identică, CSM Slatina fiind lider la golaveraj, duelul cu Progresul Spartac reprezintă derby-ul seriei Ligii a III-a. Gruparea slătineană are doar victorii pe teren propriu, iar un eventual succes ar menţine-o în continuare în fruntea ierarhiei. Misiunea nu va fi uşoară, însă antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, este convins că dacă jucătorii săi vor fi mult mai concentraţi la finalizare îşi vor apropia victoria.

„Este un joc greu, aşa cum au fost toate. Sunt trei puncte puse în joc, pe care trebuie să le câştigăm. Condiţia principală este să fim concentraţi în faţa porţii, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii în ultimele meciuri pe care le-am avut. Nu este un meci cu nimic special, ne dorim să câştigăm, să rămânem pe primul loc”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina-Progresul Spartac se va disputa vineri, 18 octombrie, cu începere de la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-10-17 14:37:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...