Sport

2018-10-12, 12:10:46

CSM Slatina primeşte vizita campioanei din sezonul trecut, Vediţa Coloneşti. Cu o victorie în derby-ul de pe „1 Mai”, gruparea slătineană devine lider

Meci aşteptat cu interes. CSM Slatina, favorită la titul de campioană în acest sezon, primeşte vizita grupării ce a reprezentat judeţul Olt la barajul de promovare stagiunea trecută. Duelul este privit ca un adevărat derby. Cu o victorie în confruntarea cu Vediţa Coloneşti, programată sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, CSM Slatina devine liderul Ligii a IV-a.

Derby pe Stadionul „1 Mai”. CSM Slatina, echipă ce are obiectiv clar, promovarea în Liga a III-a, primeşte vizita campioanei din stagiunea trecută, Vediţa Coloneşti. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş va trece, cu o victorie, în fruntea ierarhiei, liderul la zi, Petrolul Potcoava neavând meci programat în acest weekend. Prin urmare, etapa este una favorabilă grupării slătinene, care este de altfel singura echipă cu victorii pe linie. 

CSM Slatina este de departe favorită în jocul cu Vediţa Coloneşti, însă, cu siguranţă, campioana din stagiunea trecută nu se va preda uşor. Chiar dacă s-a îndepărtat de primul loc, Vediţa Coloneşti înregistrând două eşecuri până acum, în jocul de pe „1 Mai” va exista o motivaţie suplimentară, ceea ce ar putea aduce un joc destul de echilibrat. 

De cealaltă parte, CSM Slatina va trebuie să facă diferenţa pe teren, atât prin prisma pregătirii fizice, cât şi tehnico-tactic. 

Derby-ul CSM Slatina-vediţa Coloneşti se va disputa sâmbătă, 13 octombrie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. 


Programul etapei a X-a

Petrolul Potcoava -stă

Viitorul Grădinile - Voinţa Schitu

FC Olt Scorniceşti - Oltul Slătioara

Academica Balş - Recolta Stoicăneşti

Unirea Radomireşti - Olteţul Osica

Viitorul Rusăneşti - Vedea Văleni

CSM Slatina - Vediţa Coloneşti

Victoria Dobrun - Viitorul Băleasa

Oltul Curtişoara - Voinţa Băbiciu

Avântul Coteana - Viitorul Osica de Jos


Comentarii

Redacţia

2018-10-12 12:10:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...