Sport

2021-11-04, 12:41:28

CSM Slatina primeşte vizita celor de la Sporting Roşiori

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, vineri, 5 octombrie, de la ora 14.00, pe teren propriu, formaţia Sporting Roşiori. Meciul se joacă fără spectatori, însă va putea fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Pe locul al doilea în clasamentul seriei Ligii a III-a, la un punct de Viitorul Dăeşti, lider al seriei, CSM Slatina îşi continuă parcursul cu un joc pe teren propriu, în compania celor de la Sporting Roşiori. Formaţia teleormăneană a avut un început bun de sezon, aflându-se pe locul al treilea, la cinci puncte de slătineni. Prin urmare, meciul se anunţă disputat.

Meciul este programat vineri, 5 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”. Din cauza măsurilor impuse de autorităţi, partida se joacă fără spectatori. Jocul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Programul etapei a XI-a

CSM Slatina   -  CS Sporting Roşiori 2008

Universitatea Craiova 2   -  CSM Alexandria

ACS Vediţa Coloneşti M.S.   -  ACSO Filiaşi

ACS Flacăra Horezu   -  ACS Minerul Costeşti

CS Viitorul Dăeşti   -  CSO Petrolul Potcoava

Comentarii

Redacţia

2021-11-04 12:41:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...