CSM Slatina

2017-04-07, 14:39:39

CSM Slatina primeşte vizita lanternei seriei, ACS Chişineu-Criş

Echipa de handbal CSM Slatina continuă cursa promovării directe cu un meci facil, pe teren propriu. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor primi vizita ultimei clasate, formaţia arădeană ACS Chişineu-Criş. Adversara slătinencelor a acumulat un punct în toate meciurile disputate din acest sezon.

Cu un picior în Liga Naţională, echipa de handbal CSM Slatina mai are câteva meciuri de susţinut din actualul sezon. Ultimele jocuri sunt programate în compania unor formaţii accesibile.

În runda actuală, lanterna seriei, ACS Chişineu-Criş, este adversara handbalistelor aflate sub comanda Victorinei Bora. Echipa arădeană a înregistrat un egal în cele 16 meciuri disputate. Prin urmare, slătinencele vor avea o misiune facilă în a obţine victoria. De altfel, Victorina Bora va avea posibilitatea să ruleze întreg lotul aflat la dispoziţie. Cel mai probabil, jucătoarele care au revenit după accidentările suferite vor beneficia de multe minute în jocul cu echipa arădeană.  

CSM Slatina-ACS Chişineu-Criş se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Slătinencele se află pe primul loc, care asigură promovarea directă, având un avans de trei lungimi distanţă faţă de CS Minaur Baia Mare.

Comentarii

Redacţia

2017-04-07 14:39:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro