Sport

2020-01-22, 13:38:21

CSM Slatina, program de pregătire cu două antrenamente pe zi

Echipa de fotbal CSM Slatina a început pregătirea intensă, cu două antrenamente pe zi, care va continua de săptămâna viitoare în cantonament. Lotul grupării slătinene va face miercuri, 29 ianuarie, deplasarea într-un stagiu centralizat de zece zile, la Cheile Grădiştei. Echipa slătineană pregăteşte astfel returul, care se anunţă aprig disputat.

Jucătorii grupării slătinene au, în această perioadă, un program de pregătire intens, cu două antrenamente pe zi. Săptămâna viitoare, pe 29 ianuarie, lotul va urca la munte, pentru un stagiu centralizat de zece zile, la Cheile Grădiştei, în care accentul va fi pus pe acumulări.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, spune că pregătirea decurge bine, jucătorii nou-veniţi adaptându-se repede programului intens de antrenament.

„Pregătirea decurge foarte bine, nu avem probleme medicale, jucătorii care au venit în această iarnă s-au adaptat foarte bine. Vor face deplasarea în cantonament 25 de jucători”, a precizat antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina nu va susţine jocuri amicale în cantonament, meciurile de pregătire fiind programate la revenirea în localitate.

Comentarii

Redacţia

2020-01-22 13:38:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...