Sport

2019-06-06, 19:20:21

CSM Slatina rămâne în Liga Națională! Slătinencele au învins, la limită, Dacia Mioveni, asigurându-și menținerea înaintea disputării jocului cu U. Cluj

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus și în cel de-al doilea meci din cadrul barajului de la Cisnădie și și-a asigurat menținerea pe prima scenă a handbalului și în sezonul viitor. Handbalistele slătinene au învins la un gol, 25-24, formația din eșalonul secund, Dacia Mioveni, rezolvând ecuația menținerii înaintea duelului cu U. Cluj. Deși au avut un avans de patru goluri în ultimele 10 minute, slătinencele au trăit periculos finalul confruntării, câștigând în cele din urmă, cu un joc la limita pasivului, experiența fiind decisivă.

Slatina va avea echipă pe prima scenă a handbalului și în stagiunea viitoare. Gruparea pregătită de Victorina Bora a câștigat ambele meciuri cu formațiile din Divizia A, de la barajul ce se desfășoară la Cisnădie, asigurându-și astfel menținerea pe prima scenă a handbalului înaintea duelului cu U. Cluj.

Meciul cu Dacia Mioveni, echipă care în prima zi a turneului a reușit un egal cu U. Cluj, nu a fost deloc ușor, chiar dacă CSM Slatina a fost gruparea care a dominat inclusiv pe tabelă. Handbalistele slătinene au trăit periculos finalul confruntării, iar în minutul 59 tabela arăta 25-24. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au dus atacul la limita pasivului, ținând astfel de victorie, experiența meciurilor de pe prima scenă a handbalului dovedindu-se atuul principal.

Gruparea slătineană a rezolvat astfel ecuația menținerii în Liga Națională, iar meciul cu U. Cluj, programat vineri, de la 19. 30 nu mai contează.

Comentarii

Redacţia

2019-06-06 19:20:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...