Sport

2021-04-28, 15:08:47

CSM Slatina reacţionează, după speculaţiile potrivit cărora a iniţiat discuţii pentru revenirea la un campionat cu două serii, ca nicio echipă să nu retrogradeze. „Este pur şi simplu o invenţie”

Oficialii echipei CSM Slatina au reacţionat în urma unor speculaţii potrivit cărora gruparea slătineană şi-ar dori şi ar face presiuni pentru revenirea la un campionat al Ligii a II-a cu două serii, astfel încât nicio echipă să nu retrogradeze. Prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii echipei transmit faptul că această teorie este pură invenţie.

Echipa de fotbal CSM Slatina reacţionează în urma unor dezinformări apărute în spaţiul public, potrivit cărora gruparea slătineană ar fi iniţiat anumite discuţii pentru revenirea la un campionat cu două serii, pentru ca nicio echipă să nu retrogradeze din Liga a II-a.  

„Ca urmare a speculaţiilor vehiculate în presă, potrivit cărora Clubul CSM Slatina a iniţiat discuţii cu privire la revenirea la un campionat al Ligii a II-a cu două serii, pentru ca nicio echipă să nu retrogradeze, vă aducem la cunoştinţă, pentru o informare corectă, faptul că nu a existat un astfel de demers. Echipa noastră nu îşi doreşte să rămână în Liga a II-a prin astfel de mijloace, iar această teorie apărută în spaţiul public este pur şi simplu o INVENŢIE. 

Deşi, în ultima perioadă, au mai existat dezinformări menite să denigreze imaginea clubului nostru, nu am reacţionat pentru că nu ne stă în obişnuinţă. S-a ajuns mult prea departe, iar opinia publică trebuie să fie informată CORECT. Acesta este motivul pentru care am ţinut să aducem precizări, în urma ultimelor dezinformări care au în prim plan clubul CSM Slatina”, transmite CSM Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă.

Nou-promovată în Liga a II-a, echipa de fotbal CSM Slatina ocupă locul cinci în grupa A a play-out-ului Ligii a II-a, cu 19 puncte acumulate, aflându-se pe loc retrogradabil. În ultimul meci al actualului sezon, gruparea slătineană va întâlni, vineri, 30 aprilie, în deplasare, Fotbal Comuna Recea. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-28 15:08:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...