Sport

2019-07-12, 14:26:28

CSM Slatina s-a afiliat la FRF. Gruparea slătineană s-a înscris în Liga a III-a, iar juniorii clubului au fost înscrişi în Campionatul Naţional Under 17/ Under 19

Clubul Sportiv Muncipal Slatina a fost afiliat la FRF. De asemenea, oficialii echipei au depus documentaţia necesară pentru înscrierea în Liga a III-a, după ce gruparea slătineană şi-a câştigat dreptul, în urma barajului de promovare, de a evolua în eşalonul al treilea. Mai mult, grupele de juniori Under 17 şi Under 19 ale clubului au fost înscrie în Campionatul Naţional, ce se desfăşoară în organizarea FRF.

Oficialii echipei CSM Slatina au depus documentaţia necesară înscrierii echipei în Liga a III-a, iar totodată clubul a fost afiliat la FRF. Mai mult, grupele din cadrul Centrului de Copii şi Juniori au fost înscrise în Campionatul Naţional Under 17 şi Under 19.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi va afla adversarele de la nivelul Ligii a III-a undeva în luna august, atunci când vor fi stabilite seriile şi ţintarul. Cel mai probabil, gruparea slătineană va fi repartizată în seria a III-a, alături de echipe din Dolj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa.


Comentarii

Redacţia

2019-07-12 14:26:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...