Sport

2021-11-05, 16:50:45

CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, cu Sporting Roşiori

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, în meciul cu Sporting Roşiori, la capătul unei partide în care ambele goluri au fost marcate în primele 45 de minute. Doman a deschis scorul dintr-un penalty pe care l-a obţinut tot el, în minutul 21, iar Alexandru Cincă a adus majorarea dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, în minutul 38.

CSM Slatina a câştigat, scor 2-0, meciul cu Sporting  Roşiori, la capătul unei partide în care victoria a fost obţinută în primele 45 de minute.

Slătinenii au început bine jocul, au pus presiune pe adversar,  iar golul a venit la jumătatea primei reprize. Doman a luat o acţiune pe cont-propriu,a  pătruns în careu, însă a fost agăţat de fundaşul oaspeţilor. Penalty-ul a fost transformat tot de el, aducând astfel deschiderea scorului (min.21).

Gruparea slătineană a reuşit majorarea în minutul 38, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, executată perfect de Alexandru Cincă. Din acel minut, slătinenii az evoluat în superioritate numerică, după ce Ovidiu Gheorghe a văzut direct cartonaşul roşu, pentru un fault în postura de ultim apărător.

Cu 2-0 la pauză, slătinenii au intrat destul de relaxaţi în teren, ba chiar, pe alocuri, în partea a doua a jocului, oaspeţii au pus probleme. De menţionat că slătinenii au mai avut un gol anulat, în debutul actului secund, pe motiv de ofsaid, iar Trancă a avut, în minutul 55, o ocazie mare de a duce scorul la 3-0, însă portarul celor de la Roşiori a scos cu piciorul, şutul din doar câţiva metri. 

Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, le-a reproşat şi el jucătorilor superficialitatea în joc arătată în a doua repriză. 

Victoria, întotdeauna e cea mai importantă, când îţi doreşti să câştigi un campionat, însă, am fost în vestiar şi am vorbit cu ei, pentru că nu mi-a plăcut deloc atitudinea din repriza a doua. Pentru mine, ei au devenit familia mea, dar trebuie să fie aşa cum trebuie. Să fie altruişti, să nu-şi dorească să iasă în evidenţă, să fie egoişti sau să se relaxeze...Întotdeauna, încerc să antrenez anumite lucruri, în care eu cred foarte mult. De la jumătatea celei de a doua reprize, nu am mai văzut ceea ce le-am cerut, normal că sunt mâhnit pe treaba asta. Normal, când ai un om în plus, trebuie să ai în totalitate controlul jocului, or noi, în multe momente l-am pierdut, ceea ce nu tolerez”, a declarat Ovidiu Burcă, după victoria cu Sporting Roşiori.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Olt, în Liga a III-a, Vediţa Coloneşti, s-a impus cu 3-0 pe teren propriu cu CSO Filiaşi. Sâmbătă, Petrolul Potcoava va evolua, în deplasare, cu Viitorul Dăeşti. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-05 16:50:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...