Sport

2018-07-18, 13:06:09

CSM Slatina s-a reunit pentru Liga a IV-a. Bobi Verdeş, antrenor principal

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a reunit în vederea pregătirii Ligii a IV-a. Bobi Verdeş, cunoscut slătinenilor din postura de atacant al echipei FC Olt, a fost prezentat în calitate de antrenor principal, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. Banca tehnică este întregită de Mircea Voicu, antrenor secund, şi Vasile Sin, antrenor cu portarii.

CSM Slatina a dat startul pregătirii pentru un sezon în primul eşalon fotbalistic judeţean.

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul clubului, viceprimarul Gigi Vîlceleanu a prezentat obiectivul echipei, promovarea în Liga a III-a.

„Obiectivul propus pentru această ediţie de campionat este promovarea în Liga a III-a. Nu va fi uşor, deşi pentru unii pare simplu. Fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate, aşa cum aţi văzut, în sport, sunt foarte multe surprize. Vrem să terminăm pe primul loc şi să câştigăm meciurile de baraj pentru a promova. Pe lângă nucelul de jucători slătineni vom mai aduce câţiva fotbalişti cu experienţă pentru a ne ajuta în îndeplinirea obiectivului. Dar îmi doresc să fie un proiect slătinean, vreau ca jucătorii care cresc în Slatina să aibă posibilitatea să facă pasul către un nivel mai înalt, să nu mai fie nevoiţi să plece în alte părţi pentru a-şi găsi echipă. Slatina şi judeţul Olt sunt izvoare de talente în ceea ce proiveşte sportul şi aici nu mă refer doar la fotbal”, a declarat Gigi Vîlceleanu.

Bobi Verdeş, noul antrenor al CSM-ului, are misiunea de a promova echipa înfiinţată în această iarnă în competiţiile organizate de FRF.

„Mă bucur că m-am întors la Slatina, acum chiar din postura de antrenor principal. De când mi s-a propus această funcţie, am avut tot sprijinul conducerii şi asta contează foarte mult pentru mine pentru că în îndeplinirea acestui obiectiv este împortant să fim împreună şi să mergem pe acelaşi drum, să tragem toţi la aceeaşi căruţă. Am început pregătirile de ieri, toţi băieţii sunt apţi, dornici de afirmare, mai ales cei foarte tineri”, a declarat Bobi Verdeş.

În cadrul conferinţei de presă au fost prezentate şi primele achiziţii. Patru fotbalişti se alătură altor 11 care au făcut parte din lotul ce a activat la nivelul Ligii a V-a.

Fundaşul Mircea Scheau şi mijlocaşul Adrian Stănică au venit de la Flacăra Horezu, echipă cu care au reuşit promovarea în Liga a III-a, iar fundaşul Cristian Preda şi mijlocaşul Florin Tudor au activat sezonul trecut pentru echipa de Liga a III-a, CSO Filiaşi.

Lot CSM Slatina: portar
- Robert Priseceanu, Simion Velcu, fundaş - Mircea Scheau, Cristian Preda, Vatică Beldea, Andrei Bărbuţi, Mihăiţă Maeiaşi, Valeriu Preda, mijlocaş - Florin Tudor, Adrian Stănică, Constantin Radu, George Truşcă, atacant - Alin Andronache, Andrei Bîră, Cosmin Turcin.


Comentarii

Redacţia

2018-07-18 13:06:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...