Sport

2021-06-10, 09:30:08

CSM Slatina se întăreşte cu o stranieră. Elena Livrinikj a semnat cu gruparea slătineană

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina continuă achiziţiile verii. După aducerea coordonatorului de joc Rebeca Necula, gruparea slătineană se întăreşte cu o jucătoare străină. Este vorba despre Elena Livrinikj, de la Gloria Buzău, componentă a echipei naţionale a Macedoniei de Nord.

CSM Slatina continuă să-şi completeze lotul de jucătoare pentru nou stagiune cu un transfer de top. Componenta echipei naţionale a Macedoniei de Nord, Elenea Livrinikj, în vârstă de 26 de ani, va îmbrăca tricoul grupării slătinene. 

„Interul stâng, Elena Livrinikj va juca pentru CSM Slatina. Jucătoarea în varsta de 26 ani, componentă echipei naționale a Macedoniei de Nord, este transferată de la Gloria Buzău, iar in Romania a mai jucat la Rapid București si Galați. Să-i urăm „Bun venit în Oltenia", este anunţul de pe pagina de Facebook a echipei slătinene. 


Comentarii

Redacţia

2021-06-10 09:30:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...