Sport

2019-09-19, 12:18:56

CSM Slatina-SR Municipal Braşov, confruntare dificilă pe Stadionul „1 Mai”

CSM Slatina continuă meciurile de la nivelul Ligii a III-a cu o partidă dificilă, pe teren propriu, în compania formaţiei SR Municipal Braşov, echipă ce are în componenţă jucători cu mare experienţă în Liga I. Situată la un punct în spatele liderului, gruparea slătineană are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se menţine în zona superioară a clasamentului. Meciul se va disputa vineri, 20 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”.

După înfrângere suferită la Alexandria, CSM Slatina a coborât pe locul secund în clasament, la un punct de formaţia teleormăneană. Prin urmare, gruparea slătineană are mare nevoie de un rezultat bun cu SR Municipal Braşov. Confruntarea nu va fi deloc uşoară, formaţia vizitoatoare având, pe lângă jucătorii tineri, fotbalişti cu experienţă în Liga I, precum Romeo Surdu şi Marian Cristescu.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, se aşteaptă la un meci greu, însă, speră ca jucătorii săi să intre motivaţi, mai ales că în runda precendentă atitudinea a lăsat de dorit.

„Va fi un meci greu, ca de altfel toate jocurile. Aştept o schimbare de atitudine, după duşul rece de la Alexandria. Dacă vom intra motivaţi, atunci faţa echipei va fi cu totul alta. Sunt convins că jucătorii au înţeles că trebuie să fim extrem de concentraţi”, a precizat antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, înaintea partidei cu SR Municipal Braşov.

CSM Slatina-SR Municipal Braşov se va disputa vineri, 20 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-09-19 12:18:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...