Sport

2019-06-07, 21:09:55

CSM Slatina-U. Cluj, 21-26, iar echipa ardeleană se salvează in extremis

Sigură de menținerea în Liga Națională, după victoriile din primele două meciuri, CSM Slatina a abordat jocul cu U. Cluj fără presiunea rezultatului, iar Victorina Bora a lăsat pe bancă trei jucătoare cu ceva probleme medicale. Ostase, Chitacu și Stoicănescu nu au evoluat cu U. Cluj care era condamnată să obțină măcar egal pentru a se salva, după ce Dacia Mioveni câștigase la peste 10 goluri cu Târgu Mureș. Ardelencele au fost conduse mare parte din meci, dar au avut o revenire spectaculoasă în ultimele 10 minute, salvându-se in extremis. Prin urmare, CSM Slatina și U. Cluj se vor întâlni în meciurile directe de pe prima scenă a handbalului și în stagiunea viitoare.

CSM Slatina a pierdut ultimul meci de la barajul de la Cisnădie, susținut cu U. Cluj, scor 21-26, la capătul unei confruntări ce era capitală pentru ardelence.

CSM Slatina a fost echipa care a condus mare parte din meci, însă în partea a doua a reprizei secunde U. Cluj a revenit, iar în ultimele minute a reușit chiar să se detașeze.

Victorina Bora a menajat jucătoarele care au acuzat probleme medicale, dintre titulare nefiind folosite Ostase, Stoicănescu și Chitacu.

Așadar, CSM Slatina și U. Cluj se mențin în Liga Națională, ultima salvându-se cu emoții, după ce Dacia Mioveni a fost echipa care a surprins la acest turneu de promovare/retrogradare.


Comentarii

Redacţia

2019-06-07 21:09:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...