Sport

2020-03-07, 14:22:54

CSM Slatina- U. Cluj, 31-27, într-o partidă în care a condus tot timpul

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat, scor 31-27, meciul de pe teren propriu cu U. Cluj, formaţie care se află în zona fierbinte a clasamentului. Handbalistele slătinene au condus tot meciul, însă au avut multe momente de relaxare în faţa unei echipe a Clujului neputincioasă, care stă în Chintoan. Slătinencele au condus şi la opt goluri, însă, momentele de relaxare au făcut ca pe final clujencele să se apropie la trei goluri, 28-25. Slătinencele s-au trezit, au marcat trei goluri consecutiv, spulberându-le orice speranţă clujencelor de a furniza surpriza.

CSM Slatina a mai făcut un pas în lupta pentru salvarea directă, care în proporţie de 90% este asigurată. 

Gruparea pregătită de Victorina Bora, favorită cu U.Cluj, şi-a respectat statutul şi s-a impus, scor 31-27. Slătinencele au condus tot timpul, însă diferenţa putea fi mult mai mare, dacă nu ar fi apărut multe momente de relaxare, mai ales că U. Cluj nu mai sperie pe nimeni. De altfel, echipa pregătită de Alin Bondar stă în pivotul Florina Chintoan, printre puţinele jucătoare cu experienţă, care are alături jucătoare foarte tinere, care nu pot face faţă pretenţiilor Ligii Naţionale. 

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost Oana Chitacu, cu zece goluri marcate. De asemenea, un aport important l-au avut Alexandra Andrei şi Lorena Ostase, cu câte cinci reuşite. De cealaltă parte, Florina Chintoan a marcat opt goluri, iar coordonatorul de joc al clujencelor, care are doar 18 ani, Rebeca Necula, a marcat şase goluri.

Liga Naţională se va întrerupe ca urmare a turneului preolimpic al selecţionatei tricolore, Slatina având-o la lotul naţional pe Lorena Ostase. Comentarii

Redacţia

2020-03-07 14:22:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...