Sport

2020-03-04, 10:37:44

CSM Slatina-U. Cluj, sâmbătă, în sala LPS. Biletele se vând înaintea partidei

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 11.00, pe teren propriu, formaţia U. Cluj, care luptă pentru evitarea singurului loc retrogradabil. Iubitorii handbalului pot să-şi achiziţioneze bilete pentru acest meci înaintea partidei. Acestea se vor vinde din faţa sălii LPS Slatina, cu începere de la ora 9.30.

După înfrângerea dureroasă, la doar un gol diferenţă, suferită pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, echipa de handbal CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri. U. Cluj, formaţie aflată în subsolul clasamentului, care luptă contra echipelor Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia pentru a evita locul retrogradabil, va fi adversara grupării slătinene. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora sunt de departe favorite în obţinerea celor trei puncte. De altfel, cu o victorie, CSM Slatina şi-ar asigura în mare parte atingerea obiectivului, salvarea directă.

Biletele pentru duelul cu U. Cluj vor fi puse în vânzare în ziua meciului, din faţa sălii LPS Slatina, cu începere de la ora 9.30. Preţul unui bilet este 5 lei. Ora de începere a jocului este 11.00.

După confruntarea cu U. Cluj, Liga Naţională se va întrerupe până pe 4 aprilie, ca urmare a turneului preolimpic al selecţionatei tricolore.

Comentarii

Redacţia

2020-03-04 10:37:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...