Sport

2019-01-21, 15:32:48

CSM Slatina-U. Cluj, transmis de TVR 2, pe 2 februarie, de la ora 11.00

După deplasarea la Măgura Cisnădie, echipa de handbal CSM Slatina revine pe teren propriu cu un meci în compania celor de U. Cluj, contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Confruntarea programată pe 2 februarie, cu începere de la ora 11.00, figurează în grila de programe a postului public TVR 2.

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, miercuri, în deplasare, în cadrul unei partide extrem de dificile, Măgura Cisnădie. După acest joc, handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor primi vizita penultimei clasate U. Cluj, formaţie ce luptă, de asemenea, pentru menţinere.

În tur, slătinenecele au învins echipa clujeană în propriul fief, obţinând trei puncte preţioase în lupta pentru atingerea obiectivului. Cu o victorie acasă, CSM Slatina şi-ar atinge în mare parte obiectivul.

Meciul se va disputa pe 2 februarie, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00. Confruntarea figurează în grila de programe a TVR 2. Acesta ar fi primul meci de pe teren propriu din actualul sezon, în care echipa slătineană ar fi telelevizată.

Comentarii

Redacţia

2019-01-21 15:32:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...