Sport

2018-08-14, 14:11:28

CSM Slatina - U Craiova 1948, derby în Cupa României, în ziua de Sfânta Maria

Meci cu miză în ziua de Sfânta Maria pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş primeşte vizita echipei din Liga a III-a, U Craiova 1948, formaţie ce se bucură de susţinerea ultraşilor din „Peluza Sud”. Meciul contează pentru calificarea în turul al treilea al Cupei României. Confruntarea se va disputa miercuri, 15 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea este liberă, slătinenii fiind aşteptaţi în număr mare să susţină echipa de fotbal locală în lupta pentru continuarea parcursului în competiţia surprizelor.

Adversar puternic pentru CSM Slatina în turul al II-lea al Cupei României. După ce a trecut de Cozia Călimăneşti, tragerea la sorţi le-a adus faţă în faţă, după amicalul disputat în urmă cu o săptămână, din nou pe CSM Slatina şi U Craiova 1948, de data aceasta într-un meci al cărei miză este calificarea în faza superioară a Cupei României.

Formaţia din Bănie, finanţată de Adrian Mititelu, este cotată drept favorită, însă CSM Slatina ar putea furniza surpriza. Meciul este eliminatoriu, prin urmare dacă după 90 de minute de joc există egalitate pe tabela de marcaj, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se va menţine, echipa ce se va califica mai departe în Cupa României se va decide la lovituri de departajare.

Slătinenii sunt aşteptaţi în tribunele Stadionului „1 Mai” pentru a susţine gruparea slătineană, mai ales că adversara va avea de partea sa ultraşii „Peluzei Sud”, aproximativ 1.000 de suporteri. Prin urmare, atmosfera din tribună se anunţă din nou una frumoasă.

U Craiova 1948 are în componenţă mulţi jucători ce au evoluat în Liga I, printre care Ovidiu Dănănae, Mădălin Ciucă, Mihai Dina sau Constantin Grecu. De cealaltă parte, CSM Slatina îmbină tinereţea cu experienţa. Deşi, gruparea pregătită de Bobi Verdeş porneşte cu şansa a doua, slătinenii au demonstrat că se pot ridica fără probleme la nivelul echipelor din Liga a III-a. 

CSM Slatina-U Craiova 1948 se va disputa miercuri, 15 august, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea este liberă. Comentarii

Redacţia

2018-08-14 14:11:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...