Sport

2019-10-18, 18:42:35

CSM Slatina, un egal cât o înfrângere

CSM Slatina a scăpat victoria din mână, cu Progresul Spartac, pe care a condus-o cu 2-0. S-a terminat egal, 2-2, după ce oaspeții au marcat în ultimul sfert de oră, golul egalizator fiind reușit în minutul 95, într-o învălmășeală, la o fază la care arbitrul a considerat că mingea a trecut linia porții. Slătinenii au avut, de asemenea, un gol anulat, la atacantul Marian Vlada.

CSM Slatina a intrat în avantaj la vestiare, după ce Vasile Gheorghe a marcat pentru 1-0, în minutul 41. Golul majorării a venit, în minutul 60, când David Oprescu a trimis, în poartă, la bara a doua, o minge centrată de pe dreapta. 

Progresul Spartac a redus din diferență în minutul 80, când Acasandrei a reluat cu capul în poartă, după o lovitură de la colț, punctând pentru 2-1. 

CSM Slatina a avut o ocazie mare de a se desprinde în minutul 87, când pe contraatac, Dorin Toma i-a trimis lui Vlada, în 6 metri, însă atacantul slătinean a fost blocat în ultimul moment.

Când toată lumea aștepta fluierul de final al partidei, o nouă fază fixă avea să le aducă oaspeților golul egalizator. O lovitură liberă de la 30 de metri executată în careu, reluarea lui Tudorache este blocată de două ori din fața porții de slătineni, însă centralul partidei, Sergiu Popa,  a considerat că mingea a depășit linia porții, validând golul în minutul 90+5. S-a terminat 2-2, la capătul unui meci în care CSM Slatina a mai avut anulat și un gol pe motiv de ofsaid, în a doua repriză, la Vlada.

Oaspeții au avut și ei câteva faze prin căpitanul Ciprian Stanciu, ale cărui reluări, mai ales din faze fixe, au trecut pe lângă poartă.

CSM Slatina va evolua, meciul viitor, tot pe teren propriu, cu Flacăra Moreni, noul lider al seriei, după victoria cu 4-0 contra celeilate reprezentante a județului Olt, Vedița Colonești.

Comentarii

Redacţia

2019-10-18 18:42:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...